CROSSDANCE M/K - SOMMERTRÆNING
1. april til 3. juni 2019
 
 
Lets have a party, a CROSSDANCE party
En CrossdanceTM time er modulopbygget, hvor hele kroppen bliver trænet igennem. Du kommer omkring både DANCE, BODYTONING, CARDIO og BALANCE.
 
De enkelte moduler kommer ikke i en tilfældig rækkefølge - men er nøje sammensat, så du får den helt optimale træning på en CrossdanceTM time. Det giver dig samtidig et overblik over, hvornår du kan presse dig selv lige den tand ekstra konditionsmæssigt og hvornår du kan "slappe mere af".
 
Du vil med garanti få sved på panden, smil på læben og opleve masser af energi og overskud. Alt sammen blandet med god musik, som vi kender fra radioen.
 
Kort sagt CrossdanceTM er energi sat direkte ind på din konto! Du kan forvente at forbrænde mellem 600 og 800 kcal på en times CrossdanceTM. Er du interesseret i at vide mere så gå ind på www.crossdance.dk eller facebook/cross dance.dk
 
VIGTIG
Sørg for gode fitness-sko (ikke løbesko) samt en flaske vand.
 

Instruktør, Heidi Rensch:
Jeg har været instruktør i Gymnastikken i 15 år. Jeg er uddannet Aerobic instruktør og har danset i mange år. Jeg har gennem årene opdateret min uddannelse inden for forskellige genrer og har sidst taget uddannelsen som CrossdanceTM-instruktør i april 2015.
 
 
 
Aldersgruppe: Fra 15 år og opefter
 
Tid og sted: OBS Skensved Hallen, i STOR hal, mandage kl. 18:15-19:15

Pris: Kr. 200.- for 8 gange. Vi holder påskeferie d. 15/4 og 22/4
 
Gå direkte til Tilmelding 
 
OBS: Vi gør opmærksom på, at det IKKE er tilladt at tage billeder eller optage video under træningen.