CROSSDANCETM M/K
... 
 Hop med på Crossdance™-bølgen, og bliv en del af et helt fantastisk fællesskab.

Efter at have oplevet en helt fantastisk premieresæson, glæder jeg mig til igen at starte op med Crossdance™. En Crossdance time er modulopbygget, hvor hele kroppen bliver trænet igennem. Du kommer omkring både DANCE, BODYTONING, CARDIO og BALANCE.

De enkelte moduler kommer ikke i en tilfældig rækkefølge - men er nøje sammensat, så du får den helt optimale træning på en Crossdance time. Det giver dig samtidig et overblik over, hvornår du kan presse dig selv lige den tand ekstra konditionsmæssigt og hvornår du kan "slappe mere af".

Du vil med garanti få sved på panden, smil på læben og opleve masser af energi og overskud. Alt sammen blandet med god musik, som vi kender fra radioen.

Kort sagt Crossdance er energi sat direkte ind på din konto! Du kan forvente at forbrændmellem 600 og 800 kcal på en times Crossdance. Er du interesseret i at vide mere så gå ind på www.crossdance.dk eller facebook/cross dance.dk

Sørg for gode fitness-sko (ikke løbesko) samt en flaske vand.

OBS: Ønsker du en prøvetime skal det aftales i forvejen med instruktøren, tlf. 61 69 03 23.
 
Instruktør, Heidi Rensch:

Jeg har været instruktør i Gymnastikken i 13  år. Jeg er uddannet Aerobic instruktør og har danset i mange år. Jeg har gennem årene opdateret min uddannelse inden for forskellige genrer og har sidst taget uddannelsen som CrossdanceTM -instruktør i april 2015.

.......................................................
 

 Se opvisningen 2017

 
 
 
Aldersgruppe:
Fra 15 år og opefter
 
OBS Ny tid
Tid og sted: 
Mandag: Skensved Hallen, kl. 19:00-19.55

Pris: Kr. 700,-
 
Gå direkte til tilmelding
 
OBS: Vi gør opmærksom på, at det IKKE er tilladt at tage billeder eller optage video under træningen.
 
 
 
 
Vi forbeholder os retten til at ændre på programmet