Om os

Skensved Gymnastik er med sine ca. 300 medlemmer den største forening i Lille Skensved. Foreningen har eksisteret siden 1900 og bygger på frivillig arbejdskraft.

Flokken af frivillige gør det, fordi de kan li’ det – og gerne vil være med til at bevare gymnastikken i Hallen som et naturligt samlingspunkt for byens borgere. I gymnastikken mødes man på tværs af alder og køn for at dyrke motion og have det sjovt – og netværk bliver skabt og vedligeholdt.

Gymnastik hører til de absolut mest populære idrætsformer i Danmark, hvilket vores egen afdeling er et klart bevis på. Vi har tilbud om motion for hele familien: Helt fra det lille barn der udvikler sin motorik og kropsbevidsthed, til det større barn, der føler glæden ved at bruge sin krop og takle nye udfordringer – til de voksne og ældre der dyrker smidigheden og konditionen, forbygger skader og forbedrer livskvaliteten.

Mange af vores hold har eksisteret i mange år og samtidig bestræber vi os også på at forny os, og vi kan som regel tilbyde nye hold i hver sæson.

Velkommen til Skensved Gymnastik Afdeling!

Venlig hilsen
Bestyrelsen