Info

 

Far, mor og barn

 

For mange børn er ”Far, mor og barn”-holdet deres første introduktion til gymnastikken. Det er her de første frø skal sås til mange års glæde ved at bevæge sig og være en del af et fællesskab.

 

Vi starter med en fælles opvarmning, og derefter hjælper mor og far med at finde redskaberne frem, så vi kan bygge en bane, hvor barnet, i eget tempo, kan forcere de forskellige forhindringer.

 

Banen vil være af varierende sværhedsgrad, så barnet kan styrke motorikken og udfordre sig selv til at ”turde” lidt mere hen af vejen,med hjælp fra mor og far. Timerne vil bære præ af genkendelighed og div. øvelser / forhindringer vil blive tilpasset til børnene på holdet.

 

Er der nogle stærke forældre på holdet, som vil være behjælpelige vil vi også kunne gøre brug af hallens ”air-track” som ofte giver stor glæde.

 

Kom og få en dejlig time sammen med dit barn.

 

Jeg ser frem til en sjov og hyggelig sæson i selskab med jer og jeres børn

 

På holdet er vi 1 instruktør og 2-3 faste forældre-hjælpere der selv har børn på holdet. Det er også forældre-hjælperne der vil overtage i tilfælde af sygdom, så holdet ikke aflyses. (dette er under forudsætning at der fortsat er min er én uddannet instruktør tilstede)

 

Forældre-hjælpere:
Anja som har datter Leonora med på holdet (tidligere instruktør og med i bestyrelsen)
Josefine som har datter Matilde og søn Kalle med på holdet. (med i bestyrelsen)

 

NB! Større søskende må IKKE deltage på holdet! 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Far, mor og barn - (101)
Mandag Tid: 16:00 - 17:00
Sted: Skensved Hallen, STOR hal
Instruktør: Michelle Rasmussen /
Kom og vær med til en times sjov og ballade. Vi bygger en bane, hvor barnet i eget tempo kan forcere de forskellige forhindringer. Banen vil være af varierende sværhedsgrad, så barnet kan styrke motorikken og udfordre sig selv til at “turde” lidt mere med hjælp fra mor og far.
Periode: 17.08.2020 - 15.03.2021
Tilmeldte: 11/30
Pris: 641 kr.
Tilmeld