Info

 

Herreholdet

 

Herreholdet er et hold med traditioner. Det har været en del af Skensved gymnastik siden starten i år 1900. Dengang hed det karleholdet og tro mod tradition har herreholdet beholdt sæsonstarten i september.

 

Det er et hold som vi er meget stolte af og ikke mindst i år, hvor holdet har står sammen, for at løfte opgave som instruktør.

 

Herreholde er et hold for alle, som kan lide højt humør og sved på panden. Tempoet er så alle kan være med. Vi skal arbejde med hele kroppen, opvarmning, styrke, kondition, balance, koordination, vi styrker ryg og mave og meget mere…

 

Og til sidst er der udstrækning for både krop og sjæl. Og traditionen tro afsluttes alt dette med en opvisning til april. Så kom og være med! Måske er der skavanker, der banker på, som du har brug for træning til at få styr på.

 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Herrer - (205)
Tirsdag Tid: 19:00 - 20:00
Sted: Højelse Skole, Gymnastiksalen
Instruktør: Per Wartou Mortensen /
Er et hold for alle, som kan lide højt humør og sved på panden. Tempoet er så alle kan være med. Vi skal arbejde med hele kroppen, opvarmning, styrke, kondition, balance, koordination, vi styrker ryg og mave og meget mere... OBS! !!! Da dette hold træner på skolen, kan der forekomme aflysninger, vi ikke er ansvarlige for.
Periode: 15.09.2020 - 16.03.2021
Tilmeldte: 7/9
Pris: 641 kr.
Tilmeld