JUNIORGYM

 

Er du 10-16 år? Elsker du gymnastik eller vil du gerne se om, det er noget for dig, så er JUNIORGYM holdet for dig.

På JuniorGym sætter vi sammenhold højt. Der er plads til alle. Selvom du ikke kan lave en salto, vejrmølle eller er den fødte dansemester, så er du velkommen på holdet. Det eneste krav vi har, er at du deltager aktivt i hele træningen, så skal vi nok lære dig den andet.

Vi vil starte undervisningen med opvarmning i tilbygningen, hvor meget af rytmedelen vil blive trænet. Alle gymnaster skal deltage i både spring og rytmedelen, da vi skal lave en samlet opvisning sidst på sæsonen. Her skal vi vise resten af foreningen hvad vi har lært. 

Rytmedelen vil bestå af små rytmesekvenser, som til sidst bliver sat sammen til en hel rytmeserie.

I Springdelen vil vi i starten arbejde med grundspring som håndstand, vejrmølle samt afsæt og opspring. Sidenhen vil vi prøve kræfter med kraftspring, flik-flak, hoftebøjet- og strakt salto.

Som noget nyt vil der i løbet af sæsonen være mulighed for at komme med til ekstra træning om fredagen i Køge Nords springhal. Dette er uden ekstra omkostninger. Dog er transporten til og fra træningen på egen regning. Hvornår disse træninger vil ligge kommer an på, hvornår hallen er ledig. Vi regner med at komme afsted mindst 8 gange. Der er pt booket 2 fredage om måneden fra September til Januar. Lige så snart at tiderne er godkendt skal vi nok melde det ud. Det vil blive i tidsrummet: 17:30 - 19:30 om fredagen

Hvis der er opbakning fra gymnasterne vil vi måske tilmelde os en opvisning i løbet af foråret og selvfølgelig vores egen opvisning.

Der kan forekomme merbetaling til opvisningsdragter

 

HOLDINFO

Instruktører: Michelle Rasmussen, Pernille Møller & Erling Møller

Aldersgruppe: 10 - 17 år

Tid og sted: Mandag kl 17:30 – 18:55, Skensved Hallen Tilbygningen / Skensved Hallen,

Pris: 995,- kr.

Gå direkte til tilmelding

OBS: Vi gør opmærksom på, at det IKKE er tilladt at tage billeder eller optage video under træningen.