Info

 

MULTI GYM (Multi Spring)

 

Elsker du Gymnastik og har du lyst til at lære spring og øve rytmiske serier - Så er dette holdet for dig. 

 

På holdet er der plads til ALLE, uanset om du har lavet gymnastik før, allerede kan stå på hænder eller om det er første gang du prøver.

 

En typisk træning:

Vi starter altid med opvarmning, både så vi undgår skader når vi springer, men også for at blive varme i kroppen. Denne består af lege med hoppe-, koordination- og styrke elementer.

 

Når vi er varme sætter vi nogle springbaner op, som vi øver grundteknikker og hele spring på, men vi vil også få trænet balance, koordination, styrke og kondition. Banerne varierer i løbet af sæsonen, så vi får repeteret spring, men også prøvet dem på forskellige måder, så vi bliver fortrolig med springene. 

 

På redskaberne skal vi øve de grundlæggende bevægelser i springgymnastikken, slå kolbøtter, stå på hænder, øve vejrmøller og araberspring og lave saltoer i trampolinen.

 

I marts har SGA hjemmeopvisning, hvor alle hold laver opvisning. Her viser vi også hvad vi har lært i løbet af sæsonen. Så det kan forældre, bedsteforældre mv. allerede glæde sig til.

 

Husk: Drikkedunk og hvis du har langt hår skal det være sat op.

 

I år er vi 2 instruktører på holdet. Ina fra sidste år og Louise som ny instruktør. 

Som noget nyt vil der være mulighed for at komme med Junior Gym i Køge Nords springhal om fredagen. Det kommer til at koste omkring 15 kr. pr gang og de vil være afsted i ca 1-1 1/2 time

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

MultiGym - (105)
Mandag Tid: 16:00 - 17:00
Sted: Skensved Hallen, STOR hal
Instruktør: Ina Meyerdierks /
Hjælper: Mathilde Sofie Juul Nielsen / Sofie koch Ulrich /
Vi starter altid med opvarmning, både så vi undgår skader når vi springer, men også for at få kroppen varmet igennem. Denne består af lege med bl.a. hoppe-, koordination- og styrke elementer. Når vi er varme sætter vi nogle springbaner op, som vi øver grundteknikker og hele spring på, men vi får også trænet balance, koordination, styrke og kondition. Banerne varierer i løbet af sæsonen, så vi får repeteret spring, men også prøvet dem på forskellige måder, på denne måde bliver vi fortrolige med springene. I marts har SGA sin hjemmeopvisning, hvor alle hold laver opvisning. Her viser vi også, hvad vi har lært i løbet af sæsonen. Det kan forældre, bedsteforældre mv. allerede glæde sig til.
Periode: 19.08.2019 - 30.03.2020
Tilmeldte: 21/50
Rabat: 50%
Pris: 600 kr. 300 kr.
Tilmeld