Info

 
Hop med på Crosscancebølgen, og bliv en del af et helt fantastisk fællesskab.

Efter at have oplevet nogle helt fantastiske sæsoner, glæder jeg mig til endnu en sæson med Crossdance

En Crossdance time er modulopbygget, hvor hele kroppen bliver trænet igennem.  Du kommer omkring både DANCE, BODYTONING, CARDIO og BALANCE.

De enkelte moduler kommer ikke i en tilfældig rækkefølge - men er nøje sammensat, så du får den helt optimale træning på en Crossdance time. Det giver dig samtidig et overblik over, hvornår du kan presse dig selv lige den tand ekstra konditionsmæssigt og hvornår du kan "slappe mere af".

Du vil med garanti få sved på panden, smil på læben og opleve masser af energi og overskud. Alt sammen blandet med god musik, som vi kender fra radioen.

Kort sagt Crossdance er energi sat direkte ind på din konto! Du kan forvente at forbrænde mellem 600 og 800 kcal på en times Crossdance. Er du interesseret i at vide mere så gå ind på www.crossdance.dk eller facebook/cross dance.dk

Sørg for gode fitness-sko, gerne med dreje zone (ikke løbesko) samt en flaske vand.

OBS: Ønsker du en prøvetime skal det aftales i forvejen med instruktøren, tlf. 61 69 03 23.
 
 

 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Crossdance M/K - (201)
Mandag Tid: 19:00 - 20:00
Sted: Skensved Hallen, STOR hal
Instruktør: Heidi Rensch /
En Crossdance time er modulopbygget, hvor hele kroppen bliver trænet igennem. Du kommer omkring både DANCE, BODYTONING, CARDIO og BALANCE. Alt sammen blandet med god musik, som vi kender fra radioen.
Periode: 17.08.2020 - 29.03.2021
Tilmeldte: 30/30
Pris: 742 kr.
Tilmeld venteliste