Velkommen til Skensved Gymnastik Afdeling

  

Det er åbnet for tilmeldinger til sæson 2021/2022 !

 

 

 

Vi mangler instruktører, hjælpere samt forældrehjælpere til sæson 2021/2022 (Slut August til og med Marts)

Far, Mor & Barn: mandage fra 16-17 til at hjælpe med opsættelse af bane, vise øvelser mv. Som forældrehjælper har du selv et barn med på holdet. Forældrehjælper søges,      

 

Minigym: mandage fra 17-18  hjælp med opsættelse af bane, vise øvelser, hjælpe alle børnene med at komme i gang / være med mv.  Hjælpere / Forældrehjælper søges

 

Juniorgym , torsdage fra 15.30-17, som meget gerne selv har dyrket / dyrker gymnastik. Dette hold er for de lidt større børn, ca. 8-14 årrige. På dette hold trænes både rytme og spring.

Hjælpere Søges: Du vil modtage rette uddannelse/kursus.

 

Senior instruktør søges, onsdage fra 9-10 (og kaffe fra 10-11) . Vi efterspørges en instruktør med fokus på og kendskab til ”god gammeldags gymnastik”. Der er ca. mellem 30-35 deltagende seniorer på holdet. Hvis det lyder som noget for dig, ser vi frem til at høre fra dig. Det er et krav at du selv har dyrket gymnastik eller har været instruktør for ligende hold tidligere.

Du vil modtage rette uddannelse/kursus.

 

Hjælpere søges, hvis du er 13 år eller derover og har gymnastik erfaring og har lyst til at hjælpe en gang om ugen på et af vores børnehold, søger vi hjælpere til vores børnehold. Vores hold ligger mandag, tirsdag og torsdag.

Hvis du er interesseret i at være en del af Skensved Gymnastiks instruktør/ hjælper team så skriv lidt om dig selv og send din mail til os.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive. Ring helst gerne efter 16 på hverdage.

Ring til os for mere info: Tina Meyerdierks tlf.: 60889361 mail: info@skensvedgymnastik.dk