Velkommen til Skensved Gymnastik Afdeling

  
Skensved Gymnastik Mangler instruktører, hjælpere samt forældrehjælpere til sæson 2021/2022 (Slut August til og med Marts) Far, Mor & Barn Instruktør søges, mandage fra 16-17 (opsætning af bane kan ske ½ time før) Gerne en med erfaring eller kendskab til børnegymnastik, stimulering mv. dette er naturligvis et ønske, men ikke et krav.Det kan også være at du har gået til gymnastik med dit barn/børn i nogle år og derved har godt kendskab til gymnastikverdenen. Vores erfaring siger at der er brug for en instruktør med fuld fokus på gymnaster og forælder, derfor er det vores største ønske at instruktøren ikke selv har barn/børn med på holdet, men finder vi den rette vil dette ikke have afgørende betydning for vores valg. Du vil modtage rette uddannelse/kursus. Én forældrehjælper søges, til at hjælpe med opsættelse af bane, vise øvelser mv. Som forældrehjælper har du selv et barn med på holdet.

 

Minigym medinstruktør søges, mandage fra 17-18 (Nogle af redskaberne vil være fremme fra holdet før) Børn i alderen ca. 3-4 år, uden forældre. Hvis der ikke der er nok gymnaster til holdet, vil vi overveje om holdet kan tages af én voksen instruktør samt hjælpere. Vi søger en instruktør med erfaring eller kendskab til børnegymnastik. Du kan have været instruktør, hjælper, forældre hjælper eller lignede på gymnastikhold tidligere – det har ikke afgørende betydning for vores valg af instruktør. Du skal dog være klar på at tage holdet alene såfremt vi ikke har tilstrækkeligt antal gymnaster til holdet. Du vil modtage rette uddannelse/kursus. To forældrehjælpere søges, til at hjælpe med opsættelse af bane, vise øvelser, hjælpe alle børnene med at komme i gang / være med mv. Som forældrehjælper har du selv et barn med på holdet.

 

Juniorgym Instruktør søges, torsdage fra 15.30-17 (opsætning af bane kan ske ½ time før) Vi søger en instruktør der har erfaring med gymnastik og har været enten instruktør, medinstruktør tidligere og meget gerne selv har dyrket/ dyrker gymnastik. Dette hold er for de lidt større børn, ca. 8-14 årrige. De kommer direkte fra SFO / Skole til gymnastik. På dette hold trænes både rytme og spring. Som gymnasterne bliver dygtigere og mere sikre i det de laver, øves der i springdelen grundspring; såsom håndstand, vejrmølle samt afsæt og opspring. Sidenhen prøves der kræfter med kraftspring, flik-flak, hoftebøjet- og strakt salto. Vi sætter sammenhold rigtig højt, derfor skal der både være plads til den seriøse træning samt de sjove opvarmningslege mv. Der er en instruktør på dette hold, sammen med et par hjælpere. Du vil modtage rette uddannelse/kursus.

 

Senior instruktør søges, onsdage fra 9-10 (og kaffe fra 10-11) Vi søger en instruktør til vores seniorhold. Vi har haft holdet igennem mange år og her efterspørges en instruktør med fokus på og kendskab til ”god gammeldags gymnastik”. Der er ca. mellem 30-35 deltagende seniorer på holdet. Hvis det lyder som noget for dig, ser vi frem til at høre fra dig. Det er et krav at du selv har dyrket gymnastik eller har været instruktør for ligende hold tidligere. Du vil modtage rette uddannelse/kursus.

 

Hjælpere søges, hvis du er mellem 13-18 år og har gymnastik erfaring og har lyst til at hjælpe en gang om ugen på et af vores børnehold, søger vi hjælpere til vores børnehold. Vores hold ligger mandag, tirsdag og torsdag. Hvis du er interesseret i at være en del af Skensved Gymnastiks instruktør/ hjælper team så skriv lidt om dig selv og send din mail til os.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive. Ring helst gerne efter 16 på hverdage.

Ring til os for mere info: Tina Meyerdierks tlf.: 60889361 mail: info@skensvedgymnastik.d 

 

 

Sommer hold, hver lørdag fra d. 1 Maj.

9.15 - 10.00 Sund i egen krop; hold med fokus på stræk og stabilitet. 

10.15 - 11.00 Stærk i egen krop; Fokus er diverse styrke træingen med egen kropsvægt og måske lidt puls. 

Husk: Tæppe/måtte, sko, vandflaske tøj efter vejret.

ingen hokus pokus, ingen dikkedarer, muligvis sved på panden og ømme muskler. 

 

Alt dette fås for blot 50 kr. for 8 gange.