Velkommen til Skensved Gymnastik Afdeling

Der er nu åben for tilmelding til vores SOMMER SPRING CAMP


Sæson 2023-2024 ser således ud (med forbehold for fejl og ændringer)

Vi åbner op for tilmelding for eksisterende medlemmer tirsdag den 13. juni og den 19. juni for alle andre.
Ved tilmelding på flere voksenhold gives følgende rabat:

Hvis du tilmelder dig to eller flere voksenhold betaler du fuld pris for det dyreste og får det/de efterfølgende billigste hold til halv pris. Tilmeld dig på almindeligvis og send os herefter en mail hvor der tydeligt står dit for og efternavn samt hvilke hold du har tilmeldt dig. Så overfører vi rabatten tilbage til dig. info@skensvedgymnastik.dk


I år har vi to nye hold på programmet: Yoga/ Pilates og Crossdance en ekstra gang om ugen.

 

Yoga/ Pilates: Efter stor efterspørgsel, har vi været så heldige at skaffe en uddannet Vinyasa-yoga lærer. Her vil du have mulighed for at genopbygge din krop gennem åndedræt, muskelarbejde og meget mere. Hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med dette, kan du nu tilmelde dig. Vi træner tirsdag fra kl. 18.30 - 19.30. Der er begrænset med plads, så skynd dig at melde dig på holdet. 

 

Crossdance: Vores mest populære hold! Vi er så heldige, at vores to dygtige instruktører ønsker at etablere et ekstra hold. Dette hold ligger om onsdagen fra kl. 19.30 - 21.00. Træningen bliver altså udvidet med en halv time i forhold til mandagstræningen. Hvis du er en af dem, der elsker at danse, elsker at få sved på panden og elsker at forbrænde kalorier, har du nu muligheden for at tilmelde dig dette hold. Der er begrænset med pladser, så tilmeld dig med det samme.  

 

 

 

Far, Mor, Barn instruktør søges til holdet om mandagen fra 16-17. Det er en stor fordel hvis du har gymnastik erfaring, men ikke et krav. Bare du har flair for at videregive instrukser, vinde børn og forældres tillid samt finde gode fælles lege så skal du nok få lært det sidste. Du vil modtage rette uddannelse/kursus. Vi starter op i uge 33.


Hvis du er interesseret i at være en del af Skensved Gymnastiks instruktør team så skriv lidt om dig selv og  send din mail til os. 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive. Ring helst gerne efter 16 på hverdage.

Ring til os for mere info: Tina Meyerdierks tlf.: 60889361 mail: info@skensvedgymnastik.dk