Crossdance

Info


 Hop med på Crosscancebølgen, og bliv en del af et helt fantastisk fællesskab.


Nu har vi haft vores første sæson som instruktører og det har været helt fantastiske at danse med jer. Vi glæder os derfor til endnu en sæson med Crossdance 


NYT!!!  I denne sæson åbner vi et hold mere, så kan du heller ikke få nok dans, så kom med på onsdagsholdet, med 90 minutters sved på panden!! OBS der er begrænset antal pladser da vi er i tilbygningen.


En Crossdance time er modulopbygget, hvor hele kroppen bliver trænet igennem.  Du kommer omkring både DANCE, BODYTONING, CARDIO og BALANCE.

De enkelte moduler kommer ikke i en tilfældig rækkefølge - men er nøje sammensat, så du får den helt optimale træning på en Crossdance time. Det giver dig samtidig et overblik over, hvornår du kan presse dig selv lige den tand ekstra konditionsmæssigt og hvornår du kan "slappe mere af".

    

Du vil med garanti få sved på panden, smil på læben og opleve masser af energi og overskud. Alt sammen blandet med god musik, som vi kender.

Kort sagt Crossdance er energi sat direkte ind på din konto! Du kan forvente at forbrænde mellem 600 og 800 kcal på en times Crossdance. Er du interesseret i at vide mere så gå ind på www.crossdance.dk eller facebook/cross dance.dk


Sørg for gode fitness-sko, gerne med dreje zone (ikke løbesko) samt en flaske vand.

OBS: Vi gør opmærksom på, at det IKKE er tilladt at tage billeder eller optage video under træningen. 
 

 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen