Funktionel Fitness Tee

Info

NYHED FUNKTIONEL FITNESS TEEN - NYHED

Er du 13-16 år (6.-9. klasse) og har lyst til at træne din styrke og kondition, så er det her holdet til dig. Der er plads til alle som vil fællesskab og vil støtte hinanden.  
Træningen er inspireret af funktionel fitness, og vil være bygget op med intervaltræning (du kender det måske som Tabata), derudover vil der være samarbejdsøvelser, koordinationstræning, små konkurrencer og smidighedstræning. 
Vi starter sæsonen med basic øvelser og hen ad vejen vil træningen blive mere udfordrende. Vi prøver at arbejde med målsætninger og effektmål undervejs i sæsonen. 
Jeg kan give dig hjemmetræningsøvelser hvis du ønsker det og ligeledes vejlede i forskellige spørgsmål om sundhed.  

Snus, vape og andre former for stimulanser hører ikke til i et træningslokale og vil medvirke til eksklusion. 

Tøj og sko: Indendørs sko eller bare tæer (vi skal dog arbejde vægte, hvorfor sko er mest hensigtsmæssigt), derudover skal du have tøj på du kan røre dig i og har det rart i.  


Hvem er jeg 

Jeg er fysioterapeut med speciale i neurorehabilitering, gymnast, gymnastikinstruktør og ikke mindst mor. Og jeg ønsker at gøre en forskel for dig.  

Har du spørgsmål? Kan du skrive til styrket4623@gmail.com 

OBS! 
Jeg kan og vil kun vejlede i generelle spørgsmål om sundhed og eventuelle skader, men ikke specifik genoptræning, kosttilrettelæggelse eller medicin. 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Funktionel Fitness Teen 007
Tirsdag Tid: 18:30 - 19:30
Sted: Skensved Hallen, Tilbygningen
Instruktør: Aniella Bøje /Tøj og sko: Indendørs sko eller bare tæer (vi skal dog arbejde vægte, hvorfor sko er mest hensigtsmæssigt), derudover skal du have tøj på du kan røre dig i og har det rart i.  


Vi holder juleafslutning for alle børnehold d. 16/12 og så går vi allesammen på juleferie fra gymnastikken

PRIS 

Før 1/8: 600,- kr

Efter 1/8: 650,- kr

Holdnummer: 007
Periode: 20.08.2024 - 22.03.2025
Tilmeldte: 2/20
Pris: 600 kr.
Tilmeld