Jeg var i perioden med til at lave et par nye tiltag. Her tænker jeg på Rope Skipping, som er inspireret af amerikanske piger, som kan lave alt muligt med et sjippetorv. På baggrund af dette blev afdelingen faktisk belønnet med mejeri-selskabet Danmark (Karoline-pigernes) initiativpris.
Et andet sats var steptræning. Via en god kontakt lykkedes det os at skaffe 20 stepbænke til en god pris. Det var virkelig et sats, idet stepbænkene faktisk kostede hele afdelingens formue – men det skulle vise sig at være et godt sats, da steptræning stadig er populært i Skensved Gymnastik. Der udover var der jo diverse ting sæsonen igennem, hvilket jo altid medførte en masse møder. Juleafslutning med juletræ var også en af de ting som gymnastikken stod for.

1986-1991 (?) Leif Hansen
Jeg overtog posten som formand, da Gurli ønskede at trække sig ud af bestyrelsen. I de første år havde vi kun Højelse Skoles gymnastiksal at boltre os i. Der havde tidligere været hold fra Skensved i Rishøj Hallen, men folk fra Skensved følte vel ikke ligefrem, at de hørte til der, selvom det vel var tanken, da Rishøj Hallen blev bygget.
Jeg var med til at starte det første far-mor-barn hold på Højelse Skole. Et super hold, vi var ca. 10 forældre med børn – og 8 eller 9 af forældrene var fædre – ret sjovt!
Senere kom den nye Skensved Hallen, super godt med noget mere plads og mulighed for flere træningstimer. Jeg var bl.a. med til at udvælge de første gymnastikredskaber, der blev købt hjem til den nye Skensved hal.
Dengang havde vi, som der også er nu, stor fokus på, at instruktører og bestyrelse skulle være veluddannede og på inspirationskurser.

1978-1990 Gurli Petersen
Jeg kom i bestyrelsen, da jeg spurgte efter hold til mine drenge (4-6 år). Den siddende bestyrelse syntes, at jeg selv skulle gå ind i bestyrelsen, så jeg selv kunne lave et hold. Jeg overtog hvervet efter Grethe Allmann. På det tidspunkt var der ca. 75 medlemmer og 374,- kroner i kassen – det var ikke meget at arbejde med.
Alting foregik på skolen, det var også svært at få tider dengang. Vores opvisninger havde vi i Rishøjhallen. De sidste år var vi på skolen. Jeg kan ikke huske, hvorfor vi ikke kunne være i Rishøj mere. På skolen indførte vi spisning efter opvisningen med medbragt mad, der var stor tilslutning til at starte med.
Dengang var det også svært at få ledere. Holdene var ikke så store, så vi havde ikke hjælpetrænere. Jeg har haft både pige-, dame- og herrehold, både imens jeg var i bestyrelsen og derefter.
I 1987 fik jeg startet seniorholdet op med Dora som leder, det kørte i 4 år. Så overtog Køge Kommune det (det var gratis). Det kørte i 2½ år, så blev det for dyrt. Det sidste halve år var der 2 hold, da der var flere som ikke brød sig om lederen på kommuneholdet. Da kommuneholdet lukkede ved juletid gik disse deltagere over på mit hold under gymnastikafdelingen.
Foreningen havde en venskabs klub i Svenstrup i Jylland, som vi besøgte hvert andet år og modsat var de her. Vi kørte med bus derop, men et år fandt vi ud af det det var billigere at tage toget, så det gjorde vi. Vi startede i Skensved, skiftede i Roskilde, gik på færgen i Korsør, tog derpå toget i Nyborg og fortsatte med tog til Svenstrup, hvor vi blev hentet i busser og kørt til stadion, hvor vores værtsfamilier ventede.
Det var hårdt at holde styr på ca. 100 børn, selv om vi instruktører og trænere fra fodbold, bordtennis, håndbold, badminton og gymnastik kun havde 10-15 stk. hver at sørge for. Jeg gik frem og tilbage i toget det meste af tiden, for at få børnene til at falde til ro. Det gik meget bedre hjem, for da var de trætte.
Samarbejdet med Svenstrup gjaldt alle grene af Skensved Idræts Forening. Vi forsøgte da også at få seniorerne med i samarbejdet. Det lykkedes også at få Svenstrup herover, men vores medlemmer ville ikke derover, så det gik i vasken igen.
Jeg var med på Roskilde Dyrskueplads for at hente fane, som vi fik fra Danmarkssamfundet – det var meget højtideligt!
Vi har også været i Borrevejle med den gamle fane til Borrevejles 50 års Jubilæum (det må have været omkring 1985-86). Det var stormvejr og fanen var mør, så jeg var bange for, at den skulle skille ad, det gjorde den heldigvis ikke, men det er hårdt for armene at stå ca. 2½ time og holde fanen i stormvejr... Det tog et par dage, inden armene havde kræfter igen.
Omkring 1985 var jeg med i byggeudvalget til det nye klubhus. Vi havde mange diskussioner om foldedør mellem rummene, men det blev ikke til noget, for det ville blive for dyrt. Jeg har også været med i bestyrelsen for Rishøjhallens loppemarked. Dengang var det ikke helt så svært at få hjælpere – for man ville hellere være frivillig, end at betale mere i kontingent.